Statya Kolyaski

Se anunță venirea pe lume a bebelușului tău și cu siguranță ai început să îți faci notițe în materie de cărucioare pentru copii. Cărucioarul fiind unul din cele mai importante elemente pentru întâmpinarea celui mic, și se poate dovedi o adevărată provocare dacă nu ai experiență deloc. Căruciorul reprezintă unul dintre cei mai fideli ajutori ai unei mămici in primii doi ani de viață al nou-născutului. Alegerea căruciorului reprezintă o mare provocare pentru părinți, mai ales pentru cei care sunt la primul copil şi nu prea ştiu care sunt caracteristicile necesare şi standardele la care trebuie să răspundă un astfel de accesoriu esențial. Un cărucior reprezintă o investiție absolut necesară. Trebuie să ții cont de faptul că îl vei folosi constant, timp de aproximativ doi ani, deci acesta trebuie să fie rezistent. De aceea, recomandabil este să achiziționezi un cărucior nou, care nu a mai fost folosit. Există câteva aspecte pe care nu ar trebui să le ignorați atunci când sunteți puși in situația de a cumpăra un cărucior. Ar trebui să vă puneți o serie de întrebări care o să vă scutească de a vă regăsi apoi în situația de a avea un cărucior care nu corespunde cerințelor Dv-stră de zi cu zi. Dar ce primează atunci chînd alegi un cărucior? Pe primul plan în momentul alegerii unui cărucior trebuie să fie puse în siguranță şi confortul celui mic. Și pentru a vă ajuta să vă determinați mai uşor în alegerea Dv-stră, iată o serie de întrebări pe care ar trebui să vi le pune-ți înainte de a merge să-l procurați. 1. Pe ce tip de teren ve-ți folosi căruciorul? E o întrebare la care puțini părinți se gândesc atunci când se pierd printre mulțimile de cărucioare pentru copii. Daca terenul este denivelat, ce tip de cărucioare pentru copii aveți nevoie: sport, 3 in 1 sau 2 in 1. Pentru a asigura confortul micuțului un cărucior ar trebui sa aibă o construcție robustă, să-i ofere spațiu suficient pentru șezut și să fie prevăzut cu suspensii pentru a amortiza drumurile accidentate.
2. Ve-ți transporta căruciorul cu ascensorul, sau în maşină?
Un cărucior pentru copii trebuie să fie ușor de montat şi de demontat, din câteva mișcări. În ultimii ani marea majoritate a modelelor scoase pe piață sunt pliabile însă este important şi cât de ușor de pliat sunt. Există cărucioare care se pliază cu tot cu scaunul copilului sau cărucioare la care se pliază doar cadrul ulterior la care scaunul sau landoul a fost detașat. Cărucioarele cu landou au avantajul că se desprinde de cărucior şi poate fi folosit ca şi coșuleț de dormit pentru copilaș atunci când sunteți în călătorie fără să mai fiți nevoiți să achiziționați un pat de voiaj separat. Dacă locuiți într-un bloc cu ascensor asigurați-vă ca încape în interiorul acestuia.
3.Doriți sa cumpărați totul deodată? Dacă răspunsul este da, atunci ar fi bine să vă orientați către cărucioare pentru copii de tip 2 in 1 sau 3 în 1, care vin la pachet cu landou şi scoica auto, chiar şi cu o gentuță pentru mămică.
4. Dacă există o diferență mare de înălțime între părinți? Daca da, atunci alegeți dintre modelele de cărucioare pentru copii cu mâner ajustabil pe înălțime.
5. Cât de dificil e sa scoți murdăria de pe cărucior? Nu toate tipurile de cărucioare pentru copii au căptușeală detașabilă, care poate fi astfel spălată în mașină. Deci e important să cumpărați un model de cărucioare pentru copii cu căptușeală detașabilă, de culoare mai închisă, care se poate curăța rapid şi eficient.
Alegerea căruciorului nu este ușor de realizat, de aceea Magazinul online https://www.fluture.md/ru/ comercializează o gamă variată de cărucioare, testate şi omologate astfel încât copilul să fie în siguranță şi să se simtă confortabil.

Share

You Might Also Like